Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Generálny riaditeľ TA3 údajne končí: Je za tým nespokojosť s jeho výsledkami?

Martin Ilavský
Martin Ilavský

BRATISLAVA - Martin Ilavský, ktorý pôsobí na poste generálneho riaditeľa TA3 od roku 2012, to má údajne v tejto funkcii nahnuté. Podľa našich informácií sa uvažuje o jeho výmene, mal by ho nahradiť terajší výkonný riaditeľ Igor Čekirda.

V kuloároch televízie TA3 sa šepká o zmenách na poste generálneho riaditeľa. Ten od roku 2012 zastáva Martin Ilavský, ktorý vystriedal Michala Gučíka. Po troch rokoch by však mohlo jeho pôsobenie v tejto funkcii skončiť, a to pre údajnú nespokojnosť.

Nahradiť by ho mal terajší výkonný riaditeľ Igor Čekirda, ktorý pracuje v TA3 už od roku 2000. Podľa jeho životopisu predtým pracoval ako nezávislý producent, ako riaditeľ divízie manažmentu v televízii VTV a dva roky aj ako asistent výroby v STV.

TA3 však o spomínanej zmene mlčí. "Súkromná televízia TA3 neposkytuje vyjadrenia k špekuláciám ohľadom personálnych otázok, keďže ide o internú záležitosť televízie," vyjadril sa pre Topky.sk PR manažér TA3 Ján Kalafut.

Licenciu na vysielanie TA3 vlastní spoločnosť C.E.N., ktorá patrí spoločnosti Grafobal Group. Jej hlavným akcionárom je podnikateľ Ivan Kmotrík.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu