Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česká polícia chytila hrdloreza z metra: K činu sa priznal Slovák na FOTO!

Slovákovi hrozí desať rokov väzenia Zobraziť galériu (2)
Slovákovi hrozí desať rokov väzenia (Zdroj: Facebook/Policejní deník; Policie ČR)

PRAHA – Fantóma českého metra už má v rukách polícia. Mladý Slovák (21), ktorého na základe zverejnených kamerových spoznali a udali občania, sa k drastickému útoku priznal. Vo štvrtok ráno napadol v pražskom metre cestujúceho nožom a spôsobil mu vážne zranenia krku.

Podľa informácií Idnes.cz ide o 21-ročného bezdomovca pôvodom zo Slovenska a napadnutého cestujúceho nepoznal. Vybral si ho náhodne. Polícii sa k činu sám priznal a potvrdil, že pred útokom nedošlo k žiadnej potýčke ani komunikácii. Motív útoku polícia momentálne prešetruje.

Česká polícia chytila hrdloreza
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Policejní deník; Policie ČR)

Mohlo by vás zaujať: Kuriózny prípad hriešnej zlodejky Evy (37) zo Slovenska

Slovák napadnutému 39-ročnému mužovi spôsobil vážne rezné zranenie krku a podľa Idnes.cz mu hrozí za obmedzovanie slobody a ublíženie na zdraví desaťročný trest. Mladíka polícia našla v noci na dnes na základe indícií, ktoré policajti získali od verejnosti, v pražskom Karlíne. Na podozrivého muža dostali policajti tip od občanov. Spoznali ho podľa záberov z metra. Pri kontrole potom muž nebol schopný potvrdiť svoju totožnosť, preto bol odvedený na stanicu, kde ho policajti spojili so štvrtkovým incidentom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu