Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ide premiér opäť na pol plynu?

Premiér priamo v epicentre výbuchu s ministrom Kaliňákom. Zobraziť galériu (2)
Premiér priamo v epicentre výbuchu s ministrom Kaliňákom.

BRATISLAVA - Robert Fico minulý rok priznal zdravotné problémy, keď vyhlásil, že ide „na pol plynu“.

Keď sa okamžite po tragédii v Novákoch objavil na mieste činu, opäť pôsobil mimoriadne vyčerpaným dojmom. Jeho hovorkyňa však tvrdí, že s premiérovým zdravím je všetko v poriadku. Bol len v pochopiteľnom strese. Nový Čas teda zisťoval, ako sa s ním vyrovnáva.

Hovorkyňa premiéra Silvia Glendová premiérovu horšiu kondíciu pripísala stresovému prostrediu v Novákoch. „Veď išlo o akútnu situáciu, ktorá si vyžadovala riešenie. Vtedy okamžite treba sadnúť do auta. Premiér tam navyše strávil veľa času,“ vysvetlila. Fico sa podľa nej najlepšie odreaguje športom. Keď má čas, tak najradšej ho trávi v posilňovni. Nepohrdne však ani futbalom či hokejom. Fica trápia bolesti krčnej chrbtice.

Po nástupe do funkcie sa hovorilo aj o vysokom tlaku a problémoch so srdcom. To však premiér poprel. Prezradil iba recept, ako si chráni duševné zdravie. „Možno mi nebudete veriť, ja noviny nečítam, chcem si zachovať duševné zdravie,“ vyjadril sa. V priebehu dňa dostáva informácie len od svojich ľudí, ktorí za neho počúvajú správy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu