Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pri Strečne opatrne, padajú tam na cestu kamene

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky, rýchlostné cesty a cesty I. tried na území SR sú zjazdné. Vozovky ciest na Slovensku sú prevažne vlhké až mokré, vo vyšších polohách Slovenska sú vozovky miestami pokryté vrstvou utlačeného až zľadovatelého snehu v hrúbke od 1 do 5 cm.

Vozovky na horských priechodoch sú vlhké až mokré, okrem HP Vernár, Dobšiná, Hnilec, Látky, Hriňová, Huty, Fačkov, Čertovica, Šturec, Donovaly a Jasná na ktorých sa nachádza vrstva miestami utlačeného až kašovitého snehu do 2 cm.

Upozornenie pre vodičov: Na ceste 1/18 v úseku Strečno - Dubná Skala padajú na cestu kamene. Pri prejazde týmto úsekom zvýšte opatrnosť. Z dôvodu odstraňovania dôsledkov dopravnej nehody bude úsek diaľnice Fričovce - Široké v smere na Levoču do odvolania uzavretý.

Upozorňujeme vodičov aby zvýšili pozornosť pri vedení motorových vozidiel, pretože vplyvom nízkych teplôt a hmly je možnosť tvorenia sa námrazy najmä na cestách vedúcich popri vodných tokoch, v tienistých miestach, na mostných objektoch a horských prechodoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu