Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pomôžte polícií pri pátraní po nezvestných mužoch (17 a 33)

Kristián Čerim
Kristián Čerim (Zdroj: TASR)

HANDLOVÁ - Policajti z Prievidze žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 17-ročnom Kristiánovi Čerim z Handlovej - Novej Lehoty.

"Kristián Čeri odišiel na doposiaľ neznáme miesto ešte 12. januára z internátu v Banskej Bystrici, kam chodí do školy. Odvtedy o sebe nepodal žiadne správy," informoval dnes trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Kristián je vysoký 175 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé oči, tmavohnedé vlasy, dlhé približne päť centimetrov, v ich zadnej časti má dredy o dĺžke desať centimetrov a na oboch stranách vlasy ostrihané na pol centimetra. Naposledy mal oblečené modré rifle, sivú mikinu s kapucňou s neznámym čiernobielym nápisom a obuté mal šnurovacie zimné topánky škoricovej farby. "Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," vyzval hovorca. 

Polícia pátra aj po nezvestnom Bratislavčanovi 

Polícia vyzýva verejnosť, aby jej pomohla pri pátraní po 33-ročnom Bratislavčanovi Petrovi Husárovi, ktorý je nezvestný od stredajšieho (14.1.) predpoludnia. Ako spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného riaditeľstva (KR PZ), nezvestného naposledy videli v stredu približne o 11.30 h na Ružinovskej ulici v Bratislave. "Odvtedy nikoho nekontaktoval a jeho súčasné miesto pobytu nie je známe," uviedla Karina Považanová.

Peter Husár je vysoký 190 cm, strednej postavy. Naposledy mal oblečené rifle modrej farby, svetlozelenú mikinu s kapucňou a tenisky. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu nezvestného muža, možno oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu