Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadné kruhy pri Bratislave: Tajomný odkaz, ktorý je vidieť až z vesmíru!

Kruhy pri Devíne Zobraziť galériu (2)
Kruhy pri Devíne (Zdroj: Foto: YouTube, google maps)

DEVÍN - Na planéte je mnoho záhadných obrazcov v podobe rôznych kruhov a geometrických tvarov, ktorým sa často pripisuje mimozemský pôvod. Niektoré sú výtvorom dokonalej ľudskej práce, niektoré dodnes nepoznajú logické vysvetlenie. Záhadné kruhy na zemi sa podarilo niekoľkokrát zachytiť aj na Slovensku. V blízkosti Devína nasnímali dokonalý obrazec, ktorý je vidno aj zo satelitnej mapy. Záhadný útvar postavil na nohy aj odborníkov, ktorí sa zaoberajú mimozemskou problematikou.

Na internete sa v posledných dňoch objavilo video, ktoré zachytáva obrazec dokonalých kruhov na zemi pri Devíne. Snímky môžu budiť dojem, že k nám zavítali vesmírni mužíčkovia na kozmickej lodi a zanechali záhadný odkaz.

Záhadné kruhy pri Bratislave:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Google maps)

"Je to staré najmenej desať rokov a je to pekné. Samozrejme, ide o novotvar. Neviem kto to robil, dal si záležať," vyjadril sa odborník na kultové miesta a kamene. Dokonalé obrazce sú vytvorené na mieste kameňolomu. Pred sto rokmi tam, kde je lúka, bol kopec. "Ak niekto chcel vyrobiť záhadu, vybral si dosť blbé miesto, vyzerá to na človeka - partiu bez vedomostí o minulosti lokality - tipoval by som na nejaký postpubertálny vek autorov tak okolo 18-19 rokov," vysvetľuje odborník.

Zdá sa, že záhada je vyriešená. Tajomné kruhy vznikli ľudskou rukou. Pozrite si video z miesta nálezu.

Kruhy pri Devíne

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu