Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Loď opustil ďalší prezidentov muž: Andrej Kiska prišiel v paláci o dlhoročného priateľa!

Tím prezidenta Andreja Kisku opustil už aj Tomáš Lehotský. Zobraziť galériu (2)
Tím prezidenta Andreja Kisku opustil už aj Tomáš Lehotský. (Zdroj: SITA, Facebook)

BRATISLAVA - Prezident Andrej Kiska prichádza o ďalšieho človeka z tímu, ktorý ho verne sprevádzal voľbami v apríli tohto roka. Po tom, ako sa v septembri dlhoročný televízny redaktor Peter Petrus vzdal pozície hovorcu, Kiskovu loď opúšťa aj Tomáš Lehotský. Čo stojí za náhlym a nečakaným odchodom prezidentovho priateľa?

Okamžite sa vynorili špekulácie o tom, prečo prezidentský tím tak skoro po Kiskovom zvolení opúšťajú až dvaja dôležití muži. Tomáš Lehotský bol členom volebného štábu od začiatku kampane. Podľa dostupných informácií spolupracovali dlhodobo, prezident ho považuje aj za svojho osobného priateľa, preto je Lehotského motívacia záhadou. 

Jeho odchod pre Topky.sk potvrdil zastupujúci hovorca Roman Krpelan, riaditeľ Odboru komunikácie Kancelárie prezidenta SR. Lehotský ukončil projekt na zefektívnenie chodu Kancelárie prezidenta SR k 31.10.2014 a rozhodol sa ďalej spolupracovať s Dobrým Anjelom. „Moja misia v paláci mala od začiatku jasný obsah a ten sa naplnil. Teším sa na ďalšiu spoluprácu s Dobrým Anjelom a mojím kamarátom a prezidentom Andrejom Kiskom,“ povedal. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu