Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zakladateľ krutej stránky o rozťahovačkách prehovoril: Toto sú dôvody, prečo vznikla!

Rozťahovačky už nie sú len v Prahe a Čechách, ale aj v mnohých mestách na Slovensku. Zobraziť galériu (4)
Rozťahovačky už nie sú len v Prahe a Čechách, ale aj v mnohých mestách na Slovensku. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Rozťahovačky na sociálnych sieťach spôsobili neuveriteľné haló. Celé to má na svedomí jeden mladý Čech, s ktorým sa magazínu Extra podarilo urobiť rozhovor. Založil pôvodnú stránku Pražské rozťahovačky, no vôbec nečakal takú obrovskú reakciu zo všetkých strán. Hanlivé označovanie niektorých dievčat nevzniklo ako pomsta, no ako reakcia na hnev na spoločnosť.

O stránkach, na ktorých sa nachádzajú fotografie a mená žien, z ktorých niektoré si možno toto označenie zaslúžia, no iné sú v tom nevinne, písali aj v Británii. Zakladateľ ale netušil, že jeho mailovú schránku čoskoro zahltia desiatky správ od sklamaných a nahnevaných mužov po celom Česku i Slovensku.

„V posledných niekoľkých rokoch sa Praha stretáva s problémami, ktoré si mladšia vrstva vôbec nepripúšťa. Dnešná doba je celá len o kašľaní na systém, alkohole, drogách a sexe za peniaze. Praha je plná slečien, ktoré chodia s nosom vysoko, novým iPhonom a kabelkou z Prížskej, pritom večer chodia natáčať Czechcastingy alebo trávia príjemné chvíle s fakeagentom,“ rozhorčil sa zakladateľ stránky pre stránku Extra.cz.

Pražské rozťahovačky zaujali už
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

V úvode išlo o trest. „Založil som skupinu Pražské rozťahovačky a bol som zvedavý, ako sa to chytí. Netušil som, že to bude mať taký ohlas, behom pár hodín sa to dostalo medzi 400-tisíc ľudí a ja som iba sledoval, ako sa mi zahlcujú správy fotkami bývalých priateliek a kamarátok s popismi toho, čoho sú schopné,“ vysvetľuje zakladateľ.

Pražské rozťahovačky zaujali už
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Desiatky stránok na Facebooku s podobnou tematikou už stihli administrátori zakázať, no stále sa objavujú nové, pre každé väčšie aj menšie mesto sa nájde vlastná. Niektoré dievčatá si označenie rozťahovačka určite nezaslúžia, no upozorniť spoločnosť na tie, ktoré áno, to bol nápad, ktorý oslovil tisíce užívateľov sociálnych sietí.

Rozťahovačky už nie sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu