Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pezinčanka priznala erotiku s Robertom Ficom: Dá mi dole čierne čipkované tangá a pomiluje ma!

Robert Fico Zobraziť galériu (2)
Robert Fico (Zdroj: TASR)

PEZINOK - Láska si nevyberá koho spojí, no výsledok niekedy nemusí byť úplne vhodný, najmä ak sa dáma zamiluje do ženatého muža. A to nie do hocijakého, ale rovno do premiéra! Na stránke Priznania Pezinčanov dostali obyvatelia tohto mesta možnosť anonymne sa priznať k čomukoľvek. Tento projekt skrýva zaujímavé príbehy, no aj jeden šokujúci.

Robert Fico je určite na svoj vek dobre vyzerajúci muž a práve to zrejme nadchlo istú dámu z Pezinka. Slovenský premiér jej učaroval až natoľko, že sa jej snívajú erotické sny. S týmto ťažkým bremenom sa rozhodla podeliť s verejnosťou, aj keď anonymne, no reakcie boli pomerne negatívne.

Svoje predstavy opísala nasledovne: „Chcela by som sa priznať s mojím tajomstvom, ktoré o mne nevie nikto, lebo je mi to trápne. Ide o moje erotické fantázie. Snívam o sexy hrách s Ficom. Stretneme sa v bare a od prvej chvíle preskakujú iskry. Po chvíli mi povie, že ideme na hotel. Tam nás už čaká šampanské a jahody so šľahačkou. Pomaly mi prechádza jahodou po ústach, vyberie pár kociek ľadu a kĺže mi nimi po mojom rozhorúčenom tele. Ja mu na celé telo nastriekam šľahačku a s pôžitkom ju zlížem. Potom ma drsne chytí za zadok a pritiahne ma k sebe. Dá mi dole čierne čipkované tangá, oprie ma o stenu a pomiluje ako nikto iný.“

Istá dáma z Pezinka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Medzi komentátormi sa našiel aj jeden obhajujúci hlas, ktorý poznamenal, že slečna má len bujnú fantáziu, no väčšina rád tejto dáme sa týka návštevy psychiatrickej liečebne. Predsa len, erotické predstavy o politikoch sú pomerne bizarnou záležitosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu