Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dievčatko (11) zneužil pedofil!

Takto dievčatko opísalo pedofila, ktorý ho zneužil.
Takto dievčatko opísalo pedofila, ktorý ho zneužil.

ŽILINA - Na žilinskom sídlisku Solinky vyčíňa pedofil. Rodičia detí sú zdesení, obávajú sa o svoje ratolesti. Neznámy muž vo výťahu sexuálne zneužil 11-ročné dievčatko. Polícia už má identikit násilníka.

Na žilinskom sídlisku Solinky v piatok popoludní vo výťahu zneužil muž dievčatko (11). Páchateľ za ním vošiel do vchodu, vyšiel za ním na štvrté poschodie a nastúpil k nemu do výťahu. Výťah následne zastavil medzi štvrtým a piatym poschodím. „Vtedy násilník dievča sexuálne obťažoval a pod hrozbou bezprostredného násilia žiadal od neho vykonať sexuálne praktiky,“ uviedla zástupkyňa žilinského policajného hovorcu Jana Balogová.

Dievčatko utrpelo drobné poranenie, avšak na duši mu zostala veľká rana. Je v zlom psychickom stave. Napriek tomu dokázalo policajtom opísať, ako muž vyzeral. Podľa jeho slov bol značne zanedbaný, zapáchal a predné horné zuby mal vypadané. Polícia prosí občanov o pomoc pri hľadaní muža, aby akékoľvek informácie o ňom oznámili na číslo 158.

Základné školy na sídlisku upozornili žiakov, aby si dávali pozor a nechodili do výťahu sami. „Boli za nami policajti a dali nám portrét muža, aby sme ho deťom ukázali. Preto sme ich oboznámili s nebezpečenstvom, ktoré im hrozí,“ povedala Kristína Jelínková, zástupkyňa riaditeľa jednej zo škôl. Na sídlisku Solinky to nie je prvý prípad. Pred dvomi rokmi tu pedofil vo výťahu zneužil 8-ročné dievčatko.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu