Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Motozraz na Zemplínskej Šírave: Polícia v pohotovosti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP)

BRATISLAVA - Polícia bude cez víkend dohliadať na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky počas zrazu Svet motocyklov 2014 na Zemplínskej Šírave v okrese Michalovce.

S opatreniami začala už dnes, zraz bude cez víkend 16. a 17. augusta, agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Polícia bude vzhľadom na predpokladaný zvýšený počet návštevníkov dohliadať na poriadok aj na miestach, kde budú kultúrne spoločenské akcie.

Dopravná polícia bude dozerať na plynulosť a bezpečnosť premávky, v prípade potreby bude dopravu regulovať. V sobotu aj v nedeľu budú trasy tzv. spanilých jázd zabezpečené policajnými hliadkami, v Michalovciach pomôže tiež mestská

Sobotná spoločná jazda motocyklov povedie od 16:30 do 18:30 zo Zemplínskej Šíravy cez Hôrku smerom na Michalovce, po Vinianskej ceste, Partizánskej ulici, Ulici J. Hollého, cez Námestie slobody, Námestie osloboditeľov, Viniansku cestu a späť na Zemplínsku Šíravu a do Hôrky.

V nedeľu motorkári opäť vyrazia zo Šíravy o 15:00, jazda potrvá do 16:30. Pôjdu cez Hôrku smer Kaluža – Klokočov – Kusín – Jovsa – Hnojné – Závadka – Lúčky – Zálužice – Michalovce, v meste po Sobraneckej ceste, Ulici J. Hollého, Partizánskej ulici, Vinianskej ceste opäť smerom na Zemplínsku Šíravu a do Hôrky. "Vyzývame všetkých účastníkov premávky, aby rešpektovali pokyny polície a dočasné značky a aby boli ohľaduplní a trpezliví," uzavrela Mésarová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu