Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Strihanie zadarmo!

Prvým zákazníkom bezplatného kaderníctva bol starosta Adrián Gužo. Zobraziť galériu (3)
Prvým zákazníkom bezplatného kaderníctva bol starosta Adrián Gužo.

KRUŽLOVÁ - Ostrihajú vás bez platenia! Kde? V obci Kružlová neďaleko Svidníka. Starosta Adrián Gužo sa rozhodol zriadiť v priestoroch obecného úradu kaderníctvo, ktoré občanom poskytuje služby úplne zadarmo.

„Chodili za mnou spoluobčania, či by nebolo možné niečo také urobiť. Máme v obci veľa detí a bezplatné kadernícke služby uľahčia ich rodičom život a pomôžu tiež našim rómskym spoluobčanom,“ povedal starosta Kružlovej Adrián Gužo. Kaderníctvo zriadili v priestoroch obecného úradu a starosta verí, že občania to privítajú. „Záujem je veľký. Kaderníčkou je obyvateľka našej obce Zdena Fečíková, ktorá v minulom roku absolvovala šesťtýždňový kurz Moderné strihanie.

Dlhé roky strihá ľudí priamo v ich domoch a my sme jej teraz vytvorili vhodnejšie podmienky. Bezplatné bude len strihanie, ak bude mať niekto záujem trebárs o melír či prefarbenie vlasov, prostriedky na to si musí priniesť sám,“ spresnil starosta. Kaderníčka Zdena Fečíková je zamestnaná v rámci aktivačných prác. „Od mladosti je to moja záľuba, tak sa mi splnil sen,“ povedala nám Zdena Fečíková.

Viete viac? Napíšte nám, pretože my kupujeme Vaše tipy!

Strihanie zadarmo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu