Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Z Radičovej je šarmantná kosť: Expremiérka zhodilá kilá a žiari po frajerovom boku!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA, FB)

BRATISLAVA – Odchod z politiky jej prospel! Iveta Radičová doslova žiari krásou. Na udalosti Slovenka roka sa navyše predstavila vysmiata po boku partnera Mariána Balázsa, takže odmietla všetky chýry o rozpade ich vzťahu. Schudla a teraz rozdáva úsmevy na každú stranu. Krásnou postavou sa nezabudla pochváliť ani svojim fanúšikom!

Bývalá premiérka Radičová (57) sa predstavila na akcii Slovenka roka 2014. Prišla tam celá vysmiata ruka v ruke so svojim partnerom a bývalým kňazom Mariánom Balázsom (48). Z fotky, ktorá sa objavila na Facebooku, je vidieť, akoby omladla.

Odchod z politiky jej očividne pomohol. V priľahlých šatách vidno ako sa zaoblené tvary vytratili. Navyše sa s partnerom dokonale zladili, zvolili elegantné čierno-biele farby.

Z Radičovej je šarmantná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Vyvrátila aj chýry o rozpade vzťahu s jej bývalým poradcom Balázsom. Špekulovalo sa o tom, že sa rozišli a kilá, ktoré zhodila, mal spôsobiť stres. Teraz však konečne vyšla s pravdou von.

Na akcii vyzerali ako dokonalý pár. Do slovenskej politiky sa ponoriť v najbližšom čase nechce. Má na pláne vedeckú prácu o Európskej únii v Berlíne.

Z Radičovej je šarmantná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Profesorka sociológie domácu politiku stále sleduje. Naposledy sa hovorilo o jej kandidatúre na prezidenta a objavili sa dokonca reči, že by mohla spolupracovať s Radoslavom Procházkom, ktorý raketovo vyštartoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu