Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Policajti Michala (19) bili obuškom!

Michal (19) si chatoval s dievčinou, ktorá na internete vystupovala ako Kika.
Michal (19) si chatoval s dievčinou, ktorá na internete vystupovala ako Kika.

BRATISLAVA - Šokujúce! Troch policajtov zo Šamorína obvinili z bitia Michala Blahovského (19) z Bratislavy. Podľa vyšetrovateľa inšpekcie ho mlátili obuškom a bejzbalovou palicou! Novému Času obvinenie policajtov včera potvrdil hovorca ministra vnútra Erik Tomáš.

Michala Blahovského (19) z Bratislavy - podľa vyšetrovateľa - traja šamorínski policajti bili obuškom a bejzbalovou palicou. Zo zneužitia právomoci verejného činiteľa sú obvinení Attila N. (28), Zoltán S. (20) a Tibor V. (21). Mladíka na policajnú stanicu odviezli po zatknutí v Šamoríne. Tam prišiel vlani v auguste na stretnutie s údajnou dievčinou, s ktorou sa zoznámil na internete.

Blahovského stíhajú za to, že v auguste odmontoval tabule s maďarským nápisom troch dvojjazyčných obcí v okrese Dunajská Streda. Fotografie z tohto činu poslal mailom dievčaťu.

„Syn s odmontovaním tých tabúľ urobil hlúposť, za to ho mali pokutovať. Nechápem však, prečo ho posadili do basy. Michal nie je extrémista! Policajti mi dodnes nevrátili ani môj počítač, z ktorého syn chatoval,“ vraví jeho mama. Po obvinení Michal strávil vo vyšetrovacej väzbe v leopoldovskej väznici takmer štyri mesiace. Podľa jeho advokátky Evy Bognárovej je v jeho prípade viacero prieťahov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu