Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Minister Kažimír v amoku: Do partnerky s malou dcérkou (3) v aute vpálil vodič!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA, FB)

BRATISLAVA – Minister financií Peter Kažimír zažil včera poriadne strachy. Do auta jeho partnerky Kataríny Koreckej, v ktorom bola aj ich 3-ročná dcérka, nabúral neznámy vodič. Na miesto nehody okamžite dorazil sám Kažimír a mal vraj poriadne zúriť.

Včera doobeda do terénneho vozidla Kažimírovej partnerky Katky Koreckej nabúral neznámy vodič značky Fabie Combi. Na miesto bleskovo dorazil minister a zisťoval, čo sa stalo. Privolaná sanitka odviezla jeho partnerku s dcérkou do nemocnice.

Odtiaľ ich prepustili do domácej starostlivosti. Po príchode na miesto činu mali však Kažimírovi prasknúť nervy. V amoku mal agresívny minister podľa očitých svedkov vyvolať potyčku s dotyčným vodičom. Informáciu priniesol Plus JEDEN DEŇ.

Kažimírova partnerka Korecká spolu s 3-ročnou dcérkou
Zobraziť galériu (2)
Kažimírova partnerka Korecká spolu s 3-ročnou dcérkou  (Zdroj: SITA, FB)

Kým Koreckú vypočúvala polícia, venoval sa v sanitke malej dcérke. Väčšiu škodu na aute utŕžil vodič Fabie, na terénnom aute Kažimírovej partnerky stopy nárazu neboli až tak viditeľné. Nikomu z účastníkov dopravnej nehody sa však nič vážne nestalo. Z nehody si tak odnesú iba nepríjemné spomienky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu