Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Španielsku riešia kuriózny prípad Slováka: Veľkú noc si užíval na luxusných jachtách!

Alicante
Alicante

ALICANTE – Španielski policajti museli cez veľkonočné sviatky riešiť kuriózny prípad. Nakoniec sa im podarilo chytiť zlodeja, ktorý spôsoboval vrásky na čele miestnym boháčom. Štyridsaťročný Slovák sa vkrádal do ich jácht, užíval si ich luxus, vyjedal minibary a pil im drahé šampanské.

Zlodeja sa policajtom z Alicante podarilo chytiť priamo pri čine v jednej zo šiestich jácht, ktoré poctil svojou návštevou v Marina Deportiva de Alicante. Podľa vyšetrovateľov trávil na jachtách veľkonočné sviatky, počas ktorých zjedol niekoľko konzerv s jedlom, vypil fľaše luxusného šampanského a ukradol papuče, parfumy, rybársky prút a dokonca aj zbraň.

Dôvodom jeho konania mala byť zlá finančná situácia a alkoholizmus. Podstatnou škodou, ktorú spôsobil majiteľom najdrahších jácht v meste, boli však rozbité okná a zdemolované dvere, cez ktoré sa dostal dnu. Ich hodnotu odhadol sudca na 10 tisíc eur. Slovák, ktorý bol v minulosti viackrát zatknutý kvôli krádežiam v Barcelone, sa napokon dostal na slobodu s tým, že bude čeliť obvineniu na slobode.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu