Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

16-ročného Denisa našli obeseného v lese!

Denis Kapoš (†16)
Denis Kapoš (†16)

BANSKÁ BELÁ - Po Denisovi Kapošovi († 16) zostala v škole prázdna stolička. Samovraždu chlapca si niektorí obyvatelia Banskej Belej, kde žil, vysvetľujú problémami v škole. Učiteľka, ktorá sa s ním rozprávala posledná, však tvrdí: „Všetko bolo v poriadku!“ To, prečo sa teda Denis obesil, zostáva záhadou.

odišiel zo školy, som sa ho pýtala, či je v poriadku, či nemá problém so známkami,“ smutne spomína na nekonfliktného študenta učiteľka banskobystrického elektrotechnického učilišťa Anna Budinská. Podľa jej slov bol spokojný, takmer všetky známky mal k polročnému vysvedčeniu uzatvorené. „Bol priemerným študentom, do kolektívu zapadol, nemal žiadne konflikty,“ vylučuje učiteľka ako dôvod Denisovej samovraždy problémy v škole. Aj podľa slov jeho mamy prišiel v piatok popoludní domov spokojný.

V sobotu mame oznámil, že pôjde za kamarátom. K nemu však neprišiel a domov sa nevrátil. Našli ho až v pondelok predpoludním obeseného v lese. Vedľa neho našli aj fľašu vína, dedinčania pritom tvrdia, že Denis nikdy nepil. „Pôjdeme aj na pohreb,“ so slzami v očiach sa zhodujú Denisove učiteľky. „Je to pre nás strašný šok!“ dodávajú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu