Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strieľal jeden z bratov?

Krčmár T. Telekes bratov poznal, hovorí, že neboli konfliktní. Zobraziť galériu (2)
Krčmár T. Telekes bratov poznal, hovorí, že neboli konfliktní.

KOLÁROVO - Nad ich smrťou visí veľa otáznikov.

Okolnosti úmrtia dvoch bratov Olivera († 42) a Lóránta († 44) z Kolárova preveruje polícia. Bezvládne telá, ktoré boli už v značnom rozklade, v nedeľu náhodou objavil ich otec, ktorý pricestoval zo zahraničia. Hoci vyšetrovateľ začal stíhanie pre vraždu, podľa našich informácií sa údajne nedá vylúčiť ani to, že zabíjal jeden z nich.

Telá bratov, sediace oproti sebe v kreslách vo vykúrenom rodinnom dome, našiel ich otec v nedeľu okolo pol jedenástej predpoludním. „Obaja zomreli na následky strelných poranení hlavy,“ informovala zástupkyňa krajského policajného hovorcu v Nitre Renáta Čuháková. Na mieste nešťastia našli aj pištoľ kalibru 7,65 mm. Tú vlastnil mladší brat legálne, kedysi bol strážnikom v bezpečnostnej službe. Podľa nášho zdroja boli telá oboch mužov v značnom rozklade, čo znamená, že museli byť mŕtvi už dlhšie. Rozklad urýchlilo aj teplo z kúrenia. Pri obhliadke bytu to údajne nevyzeralo tak, že by ho niekto cudzí prehľadal. Veci neboli porozhadzované.

„Bol tam len taký neporiadok, ako keď niekde žijú dvaja chlapi,“ povedal zdroj, podľa ktorého sa nedá vylúčiť, že jeden z bratov zasiahol nešťastnou náhodou pri manipulácii s pištoľou druhého a potom zastrelil aj seba. Podľa ľudí v okolí bratia boli nekonfliktní, radi sa však pozreli na dno pohárika, nikde nepracovali a vídali ich v pohostinstvách. „Nikdy s nimi však neboli problémy,“ povedal krčmár Tibor Telekes. Bratia žili v dome sami, jedno poschodie domu zvykli prenajímať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu