Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Smrť na koľajniciach našli v uplynulom týždni traja ľudia

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) zaznamenali v minulom týždni tri smrteľné prípady zrážky vlaku s civilnou osobou. V jednom prípade išlo o samovraždu, ktorá sa stala medzi Košicami a Kostoľanmi nad Hornádom. V dôsledku týchto troch nehôd meškalo spolu 19 vlakov. TASR o tom informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

Nebezpečná situácia sa odohrala aj vo Vrútkach, kde počas jazdy z osobného vlaku vypadla žena. "Táto osoba sa aj napriek upozorneniu na dverách, o ne oprela, následkom čoho sa dvere otvorili. Osobu odviezla privolaná rýchla záchranná služba na lekárske ošetrenie," priblížila hovorkyňa ŽSR.

V Handlovej zasa civilná osoba oznámila výpravcovi, že za dopravnou budovou sa nachádza nádobka s neznámym bielym práškom. Po privolaní polície prášok putoval na expertízu.

"Nepríjemné situácie sa odohrali v troch železničných staniciach – ŽST Malacky, ŽST Papraď a ŽST Markušovce kde podnapití a agresívni cestujúci svojím neprispôsobivým správaním poškodili majetok ŽSR," informovala Pavliková. Ako dodala, tieto prípady už rieši polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu