Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Povolebný týždeň: Pozrite sa, aké nás čaká počasie v najbližších dňoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Volebný víkend nám z hľadiska počasia doprial. Na väčšine územia bolo slnečno a veľmi teplo. Zmeniť by sa to nemalo ani v pondelok. V utorok sa síce mierne ochladí a dostavia sa aj slabšie zrážky, no už vo štvrtok sa podľa informácií SHMÚ situácia opäť zlepší.

Pondelok - v noci jasno až polojasno. Najnižšia nočná teplota 6 až 1, na severe a východe 1 až -3 stupňov. Slabý premenlivý vietor do 3 m/s (10 km/h). Jasno až polojasno, na severe a východe prevažne polooblačno. Naďalej veľmi teplo. Najvyššia denná teplota 17 až 22, na severe a východe okolo 15. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 8 st. Prevažne severozápadný vietor 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h).

Utorok - malá oblačnosť. Na severe a východe pri zväčšenej oblačnosti ojedinele slabé zrážky. Nočná teplota 5 až 0 stupňov. Denná teplota 14 až 19, na severe 10 až 14. Západný až severozápadný vietor 3 až 7 m/s (10 až 25 km/h).

Streda - malá, miestami zväčšená oblačnosť. Ojedinele prehánky. Nočná teplota 6 až 1. Denná teplota 10 až 15, v južnej polovici západného Slovenska okolo 17. Severný až severovýchodný vietor 3 až 7 m/s (10 až 25 km/h).

Štvrtok - od juhozápadu k nám začne prúdiť teplejší a vlhký vzduch. Polooblačno až oblačno a miestami slabé zrážky. Nočná teplota 7 až 2 stupňov. Denná teplota 12 až 18.

Piatok - od juhozápadu bude na Slovensko zasahovať oblasť nízkeho tlaku vzduchu. Prevažne oblačno a miestami slabý dážď. Nočná teplota 9 až 3 stupňov. Denná teplota 12 až 18.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu