Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Požiar záhradného domu pri Novej Bani: V troskách našli obhorené telo muža

V rekreačnej oblasti Tajch pri Novej Bani zasahovali v stredu 5. marca 2014 večer hasiči pri požiari záhradného domu, pričom po jeho uhasení tu našli obhorené telo mužského pohlavia. Zobraziť galériu (3)
V rekreačnej oblasti Tajch pri Novej Bani zasahovali v stredu 5. marca 2014 večer hasiči pri požiari záhradného domu, pričom po jeho uhasení tu našli obhorené telo mužského pohlavia. (Zdroj: TASR)

NOVÁ BAŇA – V rekreačnej oblasti Tajch pri Novej Bani zasahovali v stredu (5.3.) večer hasiči pri požiari záhradného domu, pričom po jeho uhasení tu našli obhorené telo mužského pohlavia.

"Na miesto bol privolaný súdny lekár, ktorý predbežným obhliadnutím tela cudzie zavinenie nezistil a nariadil vykonať súdnu pitvu. V súvislosti s udalosťou sa už začalo trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková. 

Na miesto sa podľa jej slov dostavil aj zisťovateľ príčin požiarov a podľa jeho predbežného vyjadrenia k požiaru došlo pravdepodobne neodbornou manipuláciou s plynovým zariadením. Presná príčina vzniku požiaru, ako aj zisťovanie totožnosti nájdenej osoby, sú podľa Vaškovej predmetom ďalších vyšetrovacích úkonov.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu