Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto je rekordér z piešťanskej cesty: Prezradil recept, ako bicyklovať so 7 promile!

Toto je on, piešťanský rekordér
Toto je on, piešťanský rekordér (Zdroj: TV MARKÍZA)

PIEŠŤANY - Prežil nemožné! Keď dali policajti cyklistovi vo Veľkom Orvišti (okres Piešťany) fúkať, takmer im vypadli oči z jamiek. Na alkoholtesteri sa totiž objavilo číslo 6,9, čo je horná hodnota smrteľnej hranice. Pred mužmi zákona však stál, alebo sa skôr kymácal mladý muž, ktorý pôsobil celkom živo. Ako sa mu podarilo prežiť nemožné?

Televízii Markíza sa podarilo vypátrať muža, ktorý svojím nadľudským "výkonom" začiatkom týždňa šokoval policajtov. Mladého cyklistu zastavili pri bežnej kontrole v obci Veľké Orvište a keď mu dali fúkať, nemohli veriť vlastným očiam. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, cyklista nafúkal 3,32 mg/l alkoholu v dychu, čo je 6,9 promile.

Pri tak vysokej hladine alkoholu v krvi je pre bežného človeka takmer nemožné vôbec sa postaviť na nohy. Mladý rekordman však nemal problém ani s riadením bicykla. Ako je to možné? Pár dní po alkoholovom excese prezradil, že si pred pitím zajedol trochu škvarkov. Po výdatnej večeri zamieril do krčmy, kde podľa vlastných slov stiahol "asi liter alebo liter a pol slivovice".

Či ho pred ťažkou otravou alkoholu zachránili práve mastné škavrky, nevedno. Určite si však z jeho predalkoholovej prípravy netreba brať príklad. Okrem toho, že riskoval vlastný život, mu teraz za spanilú jazdu na bicykli hrozí 150 až 180-eurová pokuta.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu