Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zime sa už nechce zabojovať? Takto to bude vyzerať cez víkend na Slovensku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Ako sme si už zvykli, tá pravá zima sa nám tento rok oblúkom vyhla a my si aj naďalej môžeme cez deň užívať teploty až okolo desať stupňov. Podľa Slovenského hydrometeorologického ústavu sa na tom nič nezmení ani tento víkend. Hoci nás čaká aj dážď.

Dnes má byť oblačno až zamračené, postupne sa na mnohých miestach vyskytne občasný dážď, v polohách nad 1200 m sneženie. Najvyššia denná teplota vystúpi na 7 až 12, teplota na horách vo výške 1500 m na okolo 0 stupňov. Fúkať bude juhovýchodný až južný vietor rýchlosťou 3 až 7 m/s (10 až 25 km/h).

Ani v sobotu si neužijeme len slnečné lúče, ale lokálne má byť aj polooblačno a miestami dážď. Nočná teplota klesne na 4 až -1, denná teplota dosiahne 6 až 11 stupňov. Vietor má byť o niečo pokojneší ako v piatok, juhovýchodný až južný s rýchlosťou 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h).

V nedeľu sa treba pripraviť na polooblačné až oblačné počasie s tým, že od juhozápadu dôjde k ďalšiemu pribúdaniu oblačnosti. Miestami sa vyskytnú slabé zrážky. V nižších polohách môže byť miestami nízka oblačnosť alebo hmlisto. Nočná teplota spadne na 4 až -1 a denná sa vyšplhá na 7 až 12 stupňov.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu