Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Víkendové počasie poteší: Zabudnite na zimu, prídu jarné teploty!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Žeby zima už nadobro skončila? Alebo nás zase prekvapí v marci, kedy už budeme túžobne očakávať jar? Momentálne však naozaj nič nenaznačuje tomu, že by sme sa mali báť nejakých veľkých mrazov. Nadchádzajúci víkend je toho príkladom. Podľa predpovede SHMÚ má byť totiž až desať stupňov.

Piatok - polooblačno až oblačno. Vo východnej polovici územia spočiatku veľká oblačnosť a na viacerých miestach sneženie, v nížinách aj dážď. Popoludní aj tu od západu ubúdanie zrážok a zmenšovanie oblačnosti. Najvyššia denná teplota 4 až 9, na Kysuciach, Orave a Liptove okolo 2. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo -4. Severozápadný vietor 2 až 7 m/s, na východe slabý vietor.

Sobota - do strednej Európy začne od juhu prúdiť teplý vzduch. Prevažne polooblačno. V nižších polohách miestami hmla, alebo nízka oblačnosť. Nočná teplota -2 až -7 stupňov, na severozápade -8 až -13, ojedinele aj chladnejšie. Denná teplota 5 až 10, na severe okolo 3. Juhovýchodný až južný vietor 3 až 7, na západe miestami v nárazoch okolo 15 m/s.

Nedeľa - polooblačno, cez deň od západu až oblačno. V nižších polohách miestami hmla, alebo nízka oblačnosť. Ojedinele slabé zrážky. Nočná teplota 0 až -5, na juhozápade okolo 1. Denná teplota 5 až 10 stupňov. Západný, na východe južný vietor 2 až 6 m/s.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu