Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vodiči, pozor: Na týchto cestách sa tvorí poľadovica

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Na cestách I/61 v úseku Senec-Trnava, II/504 v úseku Nový Dvor - Trnava sever, III. triedy v obvode Trnava a Hurbanovo, v okolí Šamorína a na všetkých cestách v okolí Komárna sa tvorí poľadovica, informuje Slovenská správa ciest.

Sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, okrem rýchlostnej cesty R3 v úseku Tvrdošín - Trstená, kde povrch vozovky je pokrytý vrstvou kašovitého snehu do hrúbky jedného centimetra. 

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký alebo mokrý, na juhu západného Slovenska suchý. V severnej časti stredného a východného Slovenska je povrch vozoviek pokrytý vrstvou čerstvého alebo kašovitého snehu v hrúbke do 1 až 4 cm. 

Horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je mokrý. Vrstvou kašovitého snehu do hrúbky 1 až 3 cm je pokrytá vozovka priechodov Čertovica, Huty, Besník, Donovaly, Grajnár, Podspády, Vernár, Príslop, Pusté Pole, Fačkov, Branisko a Súľová. Hriňová má povrch vozovky pokrytý miestami vrstvou utlačeného snehu do jedného centimetra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu