Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nehoda na D1 v smere zo Senca do Trnavy uzavrela diaľnicu

Nehoda na D1 v smere zo Senca do Trnavy uzavrela diaľnicu Zobraziť galériu (19)
Nehoda na D1 v smere zo Senca do Trnavy uzavrela diaľnicu (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Úsek diaľnice D1 v smere zo Senca do Trnavy je dnes na 27. kilometri znovu uzavretý. Polícia informovala, že diaľnicu museli v tomto úseku uzavrieť pre odstraňovanie následkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo pred 6.00 h.

Policajti na mieste usmerňujú a odkláňajú dopravu v smere na Senec. "Ak majú vodiči možnosť, najlepšie urobia, ak sa tomuto úseku vyhnú," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Polícia znovu uzavrela úsek
Zobraziť galériu (19)
 (Zdroj: KR HaZZ Bratislava)

Podľa informácií polície sa nehoda stala na 27. kilometri v smere z Bratislavy do Trnavy, približne o 5.50 h. V blízkosti výjazdu na Senec v smere do Bratislavy narazil kamión z Poľska z dosiaľ nezistených príčin do stredových zvodidiel. Tie posunul do protismeru. "Následne došlo k stretu osobného motorového vozidla Opel Astra idúceho v jazdnom pruhu smere z Bratislavy a nákladného vozidla IVECO, ktoré zišlo mimo vozovku," doplnil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

Polícia znovu uzavrela úsek
Zobraziť galériu (19)
 (Zdroj: KR HaZZ Bratislava)

Hovorca Operačného strediska Záchrannej a zdravotnej služby SR Boris Chmel informoval, že pri nehoda utrpel zranenie vodič poľského kamióna. "So zlomeninou predkolenia ho previezli na ošetrenie do Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) v Ružinove."

Úsek D1 je už v súčasnosti prejazdný. "V smere do Trnavy je voľný jeden jazdný pruh, v smere do Bratislavy sú prejazdné dva pruhy," informoval Szeiff. Informácie Stella Centra o 9.00 h upozorňovali vodičov na 10 až 15-minútové zdržanie.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu