Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladý vodič zrazil chodkyňu v Bratislave: Je ťažko zranená

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Na Krížnej ulici v Bratislave dnes okolo 6.45 h zrazilo auto 57-ročnú chodkyňu. Podľa doterajších zistení polície žena prechádzala cez vozovku mimo vyznačený priechod pre chodcov. Utrpela ťažké zranenia, s ktorými ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

Ako ďalej informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová, 22-ročný vodič motorového vozidla značky Audi sa musel na mieste nehody podrobiť dychovej skúške. "Jej výsledok bol negatívny," podotkla Považanová. Či pred nehodou požívala alkohol chodkyňa, sa bude zase zisťovať z odberu krvi.

"Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetnom šetrenia," dodala hovorkyňa.

Polícia opätovne apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby dodržiavali pravidlá, správali sa disciplinovane a ohľaduplne tak, aby neohrozili bezpečnosť a plynulosť dopravy. "Chodci patria medzi najzraniteľnejších účastníkov cestnej premávky," pripomína Považanová s tým, že zákonnou povinnosťou peších je za zníženej viditeľnosti používať reflexné prvky alebo reflexné odevy, a to počas pohybu po vozovke nielen mimo obce, ale aj v obci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu