Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pátrajú po Timei z prevýchovného ústavu: Nevideli ste ju?

Timea Blanka Toráčová
Timea Blanka Toráčová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia vo Zvolene prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 14-ročnej Timei Blanke Toráčovej z Tvrdošoviec. Ako ďalej informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, nezvestnú Timeu, ktorá sa lieči z drogovej závislosti v resocializačnom zariadení Komunita Ľudovítov v Polome (okr. Krupina), naposledy videli v utorok 14. januára okolo 22:30 počas večierky.

To, že Timea chýba, zistili v Komunite Ľudovítov v stredu 15. januára ráno. Dievča odišlo na neznáme miesto a doteraz sa neohlásilo. Nemá pritom pri sebe žiadne doklady a ani peniaze.

Nezvestná 14-ročná Timea ovláda plynule slovenský a maďarský jazyk. Je približne 151 cm vysoká, štíhla, má zelené oči, tmavohnedé, kučeravé vlasy, ktoré sú dlhé asi 30 cm. Naposledy mala na sebe oblečenú zimnú, béžovú bundu s kapucňou na ktorej bola kožušinka a na chrbte bundy bol presne nezistený čierny nápis.

Oblečenú mala aj čiernu mikinu, nohavice nezistenej farby a na nohách mala obuté botasky zn. Aolite. Na rebrách pod prsníkom má vytetovaný nápis THC, na chrbte ľavej ruky nad prstami má vytetovaný obrazec diamantu s rozmermi 2x1 cm a na bruchu má tetovanie mačacej lebky s rozmermi 4x4 cm.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej Timei Blanke Toráčovej oznámili na najbližšom policajnom útvare alebo na linku tiesňového volania 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu