Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Opitý komediant za volantom v Prešove: Túto výhovorku nemohol myslieť vážne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

PREŠOV – Naši policajti si počas služby vypočujú množstvo výhovoriek každého druhu. To, čo na nich v sobotu vybalil na mol opitý vodič v Prešove, ich však dostalo. Naozaj si myslel, že mu to zožerú?

Istý muž na východe si počas sobotňajšieho poludnia doprial poriadnu dávku alkoholu, po ktorej mal určite čo robiť, aby sa vôbec udržal na nohách. Napriek tomu si však neváhal sadnúť za volant a ohroziť tak nielen seba, ale aj ostatných vodičov. Netrvalo dlho a obracanie pohárikov si vypýtalo svoju daň.

Podgurážený vodič v Prešove nevybral zákrutu a havaroval. Závan chľastu zrejme bolo cítiť už z diaľky a tak mužov zákona ani veľmi neprekvapilo, že test na alkohol ukázal až 3 promile. Okamžite ho zadržali a odviedli na policajné oddelenie, kde sa pokúšal celý incident veľmi komickým spôsobom ospravedlniť.

Ako informoval portál noviny.sk, policajtom sa snažil nahovoriť, že auto nešoféroval on, ale jeho štvornohý miláčik – malý pudlík. Po tomto priznaní by sa dalo polemizovať, či v hre okrem alkoholu neboli náhodou aj iné omamné látky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu