Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V Banskej Bystrici vyčíňal nezodpovedný vodič: Zrazil mladú ženu (21) a ušiel

Kruhový objazd, na ktorom sa nehoda stala. Zobraziť galériu (3)
Kruhový objazd, na ktorom sa nehoda stala. (Zdroj: KRPZ BB)

BANSKÁ BYSTRICA – Polícia v Banskej Bystrici žiada občanov o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody, ktorá sa stala 5. novembra 2013 krátko pred 17.00 hodinou. K nehode došlo na kruhovom objazde na Tajovského ulici v Banskej Bystrici v blízkosti obchodného domu.

„21-ročná chodkyňa z okresu Snina vošla na priechod pre chodcov v smere od budovy fakulty humanitných vied k obchodnému domu, pričom ju na priechode zrazilo doposiaľ nezistené osobné motorové vozidlo, ktoré prichádzalo z pohľadu chodkyne z ľavej strany od kruhového objazdu," uviedla Mária Faltániová, hovorkyňa KRPZ BB.

Po zrážke chodkyňa spadla na cestu, pričom utrpela zranenia, konkrétne otras mozgu a poranenie krčnej chrbtice. Po dopravnej nehode doposiaľ nezistený vodič nezisteného osobného motorového vozidla tmavej farby na mieste nezastavil,  neposkytol chodkyni potrebnú pomoc a z miesta dopravnej nehody odišiel. Polícia žiada prípadných svedkov o pomoc: ,,Prosíme svedkov tejto dopravnej nehody, prípadne vodiča, ktorý nehodu zavinil, aby sa prihlásili na t. č. 158," doplnila Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu