Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dráma v Leviciach: V byte vybuchol plyn, viacerí sú priotrávení, evakuovali aj deti!

(Zdroj: Facebook)

LEVICE - Na sídlisku Vinohrady v Leviciach v týchto chvíľach zasahujú hasiči, ktorí sa snažia dostať pod kontrolu požiar v byte na prvom poschodí. Plamene byt úplne zničili. V čase nešťastia sa vo vnútri nikto nenachádzal. Napriek tomu museli hasiči evakuovať desiatich ľudí, z ktorých sú až piati zranení, traja vážne. Viacero obyvateľov paneláku sa priotrávilo splodinami. Celú situáciu teraz dostávajú pod kontrolu hasiči.

Traja z nich utrpeli ťažšie zranenia, intoxikovaných splodinami horenia ich záchranári previezli do nemocnice. Požiar v byte na prvom poschodí v sedemposchodovej bytovke vypukol približne o šiestej hodine popoludní.

"V čase požiaru bol byt prázdny. Príčinu vzniku požiaru ani vzniknuté škody zatiaľ nevieme určiť, pretože ešte stále nie je požiar lokalizovaný a zlikvidovaný. Momentálne odvetrávame celý vchod," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre Viliam Pánsky.

Byt je kompletne zničený
Zobraziť galériu (1)
Byt je kompletne zničený  (Zdroj: Facebook)

Byt, ktorý zachvátil požiar, je kompletne zničený. Keďže pri požiari roztrhlo stupačku, voda vytopila  aj byt nachádzajúci sa na nižšom podlaží. Zadymené sú aj ďalšie byty vo vchode.

Hasiči z bytovky evakuovali desať ľudí, ktorých ošetrili záchranári. Boli medzi nimi dospelí i deti. "Hasiči ich vyvádzali von z bytovky, piati sú zranení. Príčiny požiaru budeme vyšetrovať," skonštatoval Pánsky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu