Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tinka, chýbaš nám!

Život Tinky Udvárdiovej († 8) vyhasol pri dopravnej nehode. Zobraziť galériu (2)
Život Tinky Udvárdiovej († 8) vyhasol pri dopravnej nehode.

ORECHOVÁ POTÔŇ/PODUNAJSKÉ BISKUPICE - Tragédia! Do odstaveného auta rodiny Udvárdiovcov vrazil kamión. Život školáčky Tinky († 8) vyhasol. Zdrvená je celá rodina.

Učitelia aj spolužiaci sú v šoku. Vodičovi, ktorý nehodu spôsobil pod vplyvom alkoholu, hrozí desať rokov basy. Tragédia sa stala na ceste medzi Šamorínom a Dunajskou Stredou v noci zo soboty na nedeľu. Auto rodiny bolo odstavené na krajnici a riadne osvetlené. Malo zapnuté aj výstražné svetlá. „Zastavili, lebo otec si musel odskočiť,“ povedal náš zdroj. Do ľavej zadnej časti auta vrazil kamión. Dievčatko zraneniam podľahlo na mieste nehody. Ostatným členom rodiny sa nič nestalo. Rodičia Anna (29) a Martin (33) nenachádzajú silu na žiadne slová. Jej staršia sestra Anka (10) včera zostala doma.

„Vodičovi kamióna Alexandrovi G. (49) namerali v krvi 1,56 promile alkoholu,“ informovala Martina Kredatusová, trnavská policajná hovorkyňa. „Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin usmrtenia,“ dodala. V najbližších dňoch by mal byť vodič kamióna obvinený. Podľa našich informácií v minulosti nemal žiadnu nehodu. Zhodou okolností ako vodič kamióna sa živí aj otec nebohého dievčatka. „Sme v šoku,“ povedala Rita Holeková, triedna učiteľka zo Základnej školy v Podunajských Biskupiciach, ktorú Tinka navštevovala. Podľa jej slov bola šikovným dievčatkom a s učením pomáhala aj ostatným. „Spolužiaci jej dnes cez vyučovanie kreslili obrázky a písali listy. Neviem, ako sa s tým vyrovnajú,“ dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu