Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z STV odchádzajú Zahradník a Kavecký

Branislav Zahradník Zobraziť galériu (2)
Branislav Zahradník

BRATISLAVA - Generálny riaditeľ Slovenskej televízie (STV) Radim Hreha dnes vyhovel žiadosti Branislava Zahradníka a Petra Kaveckého o rozviazanie pracovného pomeru s STV dohodou, médiá o tom informoval riaditeľ Komunikačného centra STV Branislav Zahradník.

Podľa Zahradníka je dôvodom jeho odchodu vlastné osobné rozhodnutie súvisiace s jeho plánmi pôsobiť v komerčnej sfére v oblasti public relations. Politické dôvody svojho odchodu vylúčil. Podobné dôvody k odchodu z STV viedli aj hovorcu a manažéra Komunikačného centra STV Petra Kaveckého. Generálny riaditeľ STV Radim Hreha ich rozhodnutie rešpektuje a vyhovel im so žiadosťou o rozviazanie pracovného pomeru k 31. marcu, uvádza sa ďalej v tlačovej správe.

Zahradník je riaditeľom Komunikačného centra STV a v prechodnom období do zvolenia súčasného generálneho riaditeľa zastával funkciu štatutárneho zástupcu a neskôr výkonného riaditeľa STV. V STV pôsobil od roku 2003, keď sa stal členom manažmentu pre vzťahy s verejnosťou počas riaditeľovania Richarda Rybníčka. Peter Kavecký pôsobí ako hovorca STV a manažér Komunikačného centra. V STV pôsobí od roku 2004. V súčasnosti je aj konateľom dcérskej spoločnosti STV Production and Technology, s.r.o. od augusta 2006, kedy bol odvolaný predchádzajúci konateľ Marcel Para.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu