Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hasiči sa cez víkend na východe nenudili, horeli autá aj domy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

KOŠICE - Požiar osobného auta BMW na Okružnej ulici v Sečovciach likvidovali dnes v noci hasiči z Trebišova.

Dôstojník operačného strediska trebišovských hasičov Juraj Pásztor informoval, že požiar auta im nahlásili v noci krátko pred druhou a zásah trval takmer do pol štvrtej. Príčinu požiaru bude dnes skúmať zisťovateľ požiarov a ani predbežná škoda nie je zatiaľ známa, no auto je veľmi poškodené.

Košickí hasiči zo stanice v Šaci likvidovali požiar záhradného domčeka v lokalite Ludvíkov Dvor. Dôstojník operačného strediska košických hasičov František Rusnák informoval, že príčinou požiaru bol poškodený komín. Oheň podľa predbežného odhadu spôsobil škodu za približne dvesto eur. 

Ako dnes ráno informoval dôstojník operačného strediska spišskonovoveských hasičov Martin Pentak, hasiči v nedeľu likvidovali požiar letnej kuchyne pri rodinnom dome v Hnilčíku. Zasahovalo päť hasičov s dvoma cisternami. Pre silné zadymenie používali dýchacie prístroje. Rozobrať museli celú drevenú konštrukciu letnej kuchyne, aby zlikvidovali tlejúce ohniská. Podľa predbežného odhadu majiteľovi vznikla škoda za približne tisíc eur. 

Aj michalovskí hasiči likvidovali požiar rodinného domu v obci Markovce. Ako informoval dôstojník operačného strediska Róbert Hreha, požiar domu v rómskej osade im nahlásili v nedeľu krátko popoludní, no dnes nad ránom ich volali znova. Dom bol z nepálených tehál, no požiar poškodil časť plechovej strechy, ktorá sa v zadnej časti domu prepadla. Dom obývali štyri rodiny, nikomu sa nič nestalo. Príčinou požiaru bol poškodený dymovod. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu