Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bratislava chce dať na opravy výtlkov predbežne 13,6 mil. eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Zabezpečenie bežnej údržby a celoročných opráv výtlkov na pozemných komunikáciách v správe Hlavného mesta SR Bratislavy by počas štyroch rokov mohlo stáť podľa predbežných nákladov 13,6 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

Hlavné mesto vyhlásilo verejnú súťaž na uvedené práce s tým, že výtlky na cestách sa majú opravovať technológiou obaľovanej asfaltovej zmesi za tepla a za studena, tryskovou technológiou, ako aj recyklátom z výtlku tepelnou úpravou miesta výtlku. Vyplýva to z oznámenia o začatí súťaže vo štvrtkovom Vestníku verejného obstarávania.

Bratislava plánuje vybrať dodávateľa prác v následnej elektronickej aukcii. Záujemcovia môžu predkladať ponuky do 7. januára 2014 a otvárať sa majú 8. januára. Po splnení podmienok účasti bude kritériom vyhodnotenia ponúk najnižšia cena.

Uchádzači majú zároveň preukázať, že za predchádzajúcich päť rokov uskutočnili rovnaké alebo podobné stavebné práce, ako je predmet zákazky, v celkovom objeme minimálne 5 mil. eur.

"Vzhľadom na predpokladanú hodnotu zákazky je nevyhnutné, aby mal uchádzač v oblasti, ktorej sa verejné obstarávanie týka, dostatočné skúsenosti. Zoznam úspešne realizovaných zmlúv za predchádzajúcich päť rokov má garantovať skúsenosti a schopnosť odborne a kvalitne splniť zákazku," oznámilo hlavné mesto. Predložením referencii podľa obstarávateľa uchádzač preukáže, že disponuje skúsenosťami z danej oblasti a je schopný plniť predmet zákazky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu