Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

V rodinnom dome vybuchol plyn, žena (80) utrpela popáleniny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

POPRAD – Plyn vybuchol dnes ráno v jednom z rodinných domov v obci Šambron v okrese Stará Ľubovňa. Podľa informácií z operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Starej Ľubovni to bol výbuch zemného plynu.

V rodinnom dome, v ktorom žena bývala, vybuchla dnes ráno propán-butánová fľaša. Výbuch mal za následok poškodenie domu a následný požiar.

Ako potvrdil operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove, o 6.12 h dostali hlásenie o požiari domu po úniku plynu. Príslušníci HaZZ na mieste ešte stále zasahujú.

"Záchranári po prvotnom ošetrení previezli 83-ročnú ženu, ktorá bola pri vedomí s popáleninami v oblasti hlavy a krku do nemocnice v Starej Ľubovni," informoval hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel. 

"Zranenia pacientky si nevyžadujú jej prevoz do nemocnice v Košiciach - Šaci, zostáva hospitalizovaná v našej nemocnici. Je v stabilizovanom stave, mimo ohrozenia života," uviedol riaditeľ Ľubovnianskej nemocnice Peter Bizovský.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu