Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čo nás čaká a neminie cez sviatky: Na slnečné dni zabudnite, príde toto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: meted.ucar.edu)

BRATISLAVA - Ste zvedaví, aké nás čaká počasie nasledujúce tri voľné dni? No, pravdupovediac to nebude žiadna sláva. Nastúpi totiž pravá jeseň a spolu s ňou prehánky, chladné noci a predovšetkým hmla. Súdiac podľa predpovede Slovenského hydrometeorologického ústavu slnko cez víkend vykukne len málokde.

Piatok - od západu k nám začne prúdiť o niečo teplejší vzduch. Prevažne polooblačno. Ráno a predpoludním v nižších polohách miestami hmla alebo nízka oblačnosť. Nočná teplota 7 až 2, v horských dolinách a kotlinách by malo miestami mrznúť. Denná teplota 12 až 17 stupňov. Prevažne južný vietor 2 až 6 m/s.

Sobota - prevažne malá oblačnosť a v nižších polohách miestami hmla. Popoludní od západu pribúdanie oblačnosti a miestami slabé zrážky. Nočná teplota 9 až 4 stupňov, denná 12 až 17 stupňov. Prevažne južný vietor 3 až 7 m/s.

Nedeľa - z Čiech postúpi na naše územie zvlnený studený front. Bude oblačno až zamračené a na mnohých miestach dážď, neskôr aj prehánky. Popoludní silno veterno. Nočná teplota 11 až 6 stupňov, denná 10 až 16.

Ideálny čas na sledovanie televízie, pre víkendový TV program - kliknite!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu