Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Posledné byty v ponuke bytového domu Forest Park

Posledné byty v ponuke bytového domu Forest Park Zobraziť galériu (5)
Posledné byty v ponuke bytového domu Forest Park (Zdroj: Forest Park)

BRATISLAVA - Bytový dom Forest Park situovaný neďaleko Železnej Studničky dopredáva posledné voľné byty. V súčasnosti je k dispozícii už len 13 bytov. Majitelia sa môžu do Forest Parku nasťahovať už začiatkom roka 2014.

Viac ako 70 % ponuky sa predalo ešte pred ukončením výstavby, ktorá je plánovaná na december 2013, pričom hrubá stavba objektu bola ukončená už v júli tohto roka. V ponuke zostali 2-izbové byty, ktoré boli v projekte najviac zastúpené - 41 zo 50 bytov. Ich cena sa v závislosti od výmery, pohybuje od 99 480 do 142 680 EUR s DPH a je prispôsobená aktuálnym možnostiam kupujúcich. Väčšina bytov má k dispozícii terasu alebo balkón vo výmere od 3,8 do 13,1 m2.

Byty sa predávajú v štandarde, ktorý pozostáva z plávajúcich podláh, v prípade sociálneho zariadenia keramickej dlažby, balkóny a lodžie majú mrazuvzdornú a protišmykovú úpravu povrchu. Toto prevedenia zahŕňa aj protipožiarne vstupné dvere, omietky, plastové okná, interiérové dvere, keramické obklady, vykurovacie telesá, rozvody podlahového kúrenia, kompletnú elektroinštaláciu a vodoinštaláciu. V štandarde je na rozdiel od väčšiny iných projektov riešená tiež kombinácia ohrievania TUV prostredníctvom solárnych kolektorov, čo prispieva k zvýšenému komfortu a nižším prevádzkovým nákladom. Spolu s užívateľsky príjemným a žiadaným podlahovým kúrením môžeme hovoriť v tomto smere o vyššom štandarde.   

Konštrukcia bytového domu pozostáva z kombinácie železobetónových stĺpov a stien a z murovaného obvodového plášťa s fasádnym zatepľovacím systémom. Železobetónové platne medzi jednotlivými bytmi zaručujú kvalitnú akustickú izoláciu, ktorá je s tenkými betónovými panelmi alebo sadrokartónovými riešeniami neporovnateľná. „Vieme, že pocit súkromia je nenahraditeľný. Napriek tomu, že obyvatelia bývajú v bytovom dome, po zatvorení vchodových dverí potrebujú mať pocit, že sa nachádzajú vo vlastnom, nerušenom priestore. V súčasnosti sú klienti oveľa viac, ako kedykoľvek predtým orientovaní nielen na kvalitné prevedenie stavby, ale aj na šetrenie energií. Pri Forest Parku sme preto vyberali materiály, ktoré v kombinácii so solárnym systémom zaručia úsporu nákladov na bývanie,“ hovorí Martin Šechný, investor projektu.

Úspešné výsledky predaja odôvodňuje analytik realitnej kancelárie LEXXUS Michal Zajíček: „Na priaznivú odozvu dopytu pozitívne vplýva dopravná dostupnosť, občianska vybavenosť, lokalita v kombinácii so zaujímavým architektonickým riešením, samozrejme produkt samotný, čiže príjemná dispozícia, skladba, veľkosť a štandard bytov. Ďalším faktorom je dobre nastavená cena za kvalitný produkt, ktorá sa nemenila počas celého obdobia predaja. “ Realitná kancelária LEXXUS je predajcom projektu Forest Park.

Názov projektu: Forest Park
Developer: Cresco Forest Park s.r.o., člen skupiny Cresco Invest Group
Začiatok výstavby: jún 2012
Predpokladaný termín ukončenia stavby: december 2013
Umiestnenie: Mokrohájska ulica, Karlova Ves
Charakteristika: bytový dom
Počet bytov: 50 (z toho 2i-41 bytov, 3i- 8 bytov,  4i – 1 byt)
Rozloha bytov: od 36,6 m2 do 111,2 m2
Parkovacie miesta: 54 miest v parkovacom dome

Hľadanie nehnuteľností vám uľahčí realitný portál Ringo.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu