Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalší milionár na Slovensku: V LOTO získal 2,7 milióna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V hre LOTO sa pri dnešnom žrebovaní šťastie usmialo na výhercu, ktorý si na účet pripíše najvyššiu tohtoročnú výhru - vyše 2,7 milióna eur.

„Jackpot s bonusom v hodnote 2.731.527,52 eura padol v I. ťahu hry LOTO. Získal ho hráč, ktorý uzatvoril stávku cez SMS,“ informoval hovorca národnej lotériovej spoločnosti TIPOS Rastislav Čépe.

Ako ďalej dodal, hráč do hry vložil 7,35 eura. „Hráč si zvolil SMS stávku s textom LOTO B, čiže uzatvoril stávku na 10 náhodných tipov - stĺpcov aj s doplnkovou hrou JOKER. Takáto stávka sa zúčastňuje hry o bonusové výherné poradie a zároveň aj prebiehajúcej prémiovej hry. Okrem víťazných čísel v hre LOTO sa podarilo hráčovi chytiť aj posledné číslo z jokerového šesťčíslia,“ vysvetlil hovorca.

Ide o desiaty tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre LOTO. „Zároveň je to zatiaľ najvyššia výhra v hre LOTO, aká padla tento rok,“  uviedol Čépe. Dodal, že tohtoročné prvenstvo doteraz patrilo výhre 2.058.556,05 eura.

„Takýto jackpot padol 28. apríla v II. ťahu hry LOTO a tiež ho pokorila SMS stávka. Vtedajší víťaz vložil do hry 1,05 eura,“ pripomenul. Stávka podaná cez SMS alebo cez herný portál www.tipos.sk je rovnocenná so stávkou podanou na zberni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu