Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Motoristi, pozor, na R1 budú vymieňať mostné uzávery

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA – Na rýchlostnej ceste R1 bude Národná diaľničná spoločnosť (NDS) vykonávať najbližší mesiac výmenu asfaltových mostných uzáverov za mechanické.

Výmena sa dotkne dvoch mostných objektov. Pôjde o most cez potok Derňa pred Sereďou (10,3 km R1) a most nad kanálom pri obci Šoporňa (21,1 km R1). Z tohto dôvodu bude na týchto miestach čiastočne obmedzená cestná premávka. Informoval o tom hovorca NDS Marcel Jánošík. NDS upozorňuje, že v termíne od 29. septembra (nedeľa) 18.00 h do 29. októbra (utorok) 18.00 h bude v úseku medzi križovatkami Vlčkovce, juh – Sereď, sever (10,3 km) postupne uzatvorený najprv pomalý jazdný pruh a neskôr rýchly jazdný pruh pravého jazdného pásu (iba smer Nitra).

V tom istom čase v úseku medzi križovatkami Šintava – Šoporňa (21,1 km) budú postupne uzatvorené najprv pomalé jazdné pruhy v oboch smeroch a neskôr rýchle jazdné pruhy v oboch smeroch. Počas celého trvania čiastočnej uzávierky bude doprava vždy presmerovaná do voľného jazdného pruhu a usmernená dopravným značením.

 "NDS sa týmto ospravedlňuje za znížený komfort vo využití rýchlostnej cesty R1 v Trnavskom kraji. NDS zároveň žiada motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia," dodal Jánošík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu