Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO hrozivej zrážky na D1: Maserati a Volvo na šrot, toto nemohol nikto prežiť!

Zdemolované autá sú zrelé do šrotu Zobraziť galériu (9)
Zdemolované autá sú zrelé do šrotu (Zdroj: polícia)

TRNAVA - Podarilo sa nám získať fotografie hororovej zrážky, ku ktorej došlo v pondelok na diaľnici D1 smerom na Bratislavu. Volvo tam v plnej rýchlosti vpálilo do luxusného Maserati Grant. To bolo pre poruchu odstavené na krajnici a vodič sa mu nestihol vyhnúť. Podľa záberov z miesta nehody je obrovským zázrakom, že sa nikomu nič nestalo.

Vaše tipy

Šofér Volva prechádzal diaľnicou D1 smerom na Bratislavu, keď si podľa svedka až na poslednú chvíľu všimol v pravom pruhu odstavené Maserati Grant. "Ja som sa mu vyhol v poslednej sekunde, ale auto za mnou nie," napísal nám muž, ktorý videl desivú zrážku na vlastné oči. Do luxusného športiaku Volvo zozadu vpálilo a silný náraz ho odhodil na druhú stranu cesty.

Vodič Volva skončil v nemocnici.
Zobraziť galériu (9)
Vodič Volva skončil v nemocnici.  (Zdroj: polícia)

Jeho vodiča so zraneniami, no pri vedomí sanitka previezla do trnavskej nemocnice. V zdemolovanom Maserati sa našťastie nik nezranil, vodič z neho kvôli poruche vystúpil a na to, ako sa z jeho štvrokolesového miláčika stáva vrak, sa z diaľky mohol len prizerať. Volvo i Maserati sú po zrážke zrelé do šrotu.

Podľa svedka je na vine vodič športiaka, pretože odstavené auto nemal riadne označené. Polícia však tvrdí niečo iné. "Auto Maserati stálo pre poruchu v pravom jazdnom pruhu pri krajnici, bolo riadne označené," uviedla trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Skutočnú pravdu zrejme pozná len samotný vodič. Polícia prípad naďalej prešetruje.

Luxusné Maserati je zrelé do šrotu.
Zobraziť galériu (9)
Luxusné Maserati je zrelé do šrotu.  (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu