Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ťažká dopravná nehoda pri Šamoríne: Vodička narazila do betónového stĺpu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

DUNAJSKÁ STREDA - V okrese Dunajská Streda sa stali v priebehu niekoľkých minút dve dopravné nehody. Informoval o tom zastupujúci hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Tomáš Bílik.

"V Šamoríne na Bratislavskej ceste, pri autobusovej zastávke, došlo dnes o 11.30 h k ťažkej dopravnej nehode. Vodička osobného vozidla narazila do betónového stĺpa a po náraze ostala v bezvedomí," uviedol Bílik.

Podľa zasahujúcich príslušníkov HaZZ vodička mala pravdepodobne počas jazdy zdravotné ťažkosti. "V čase nehody sa v okolí nezdržiavali príslušníci záchrannej zdravotnej služby, a tak zranenú vodičku pomáhali naložiť hasiči do vrtuľníka Leteckej záchrannej služby," priblížil. 

Krátko pred touto nehodou zasahovali záchranári a hasiči aj v Dunajskej Strede. "O 11.15 h sa tam zrazil motocykel s osobným motorovým vozidlom. V aute nikto neutrpel zranenie. Motocyklista mal zlomenú dolnú končatinu," uviedol Bílik. Stalo sa to na štátnej ceste I/63 pri Dunajskej Strede, smerom na Bratislavu, pri odbočke na Kráľovičove Kračany. Pri nehode zasahovali štyria príslušníci HaZZ z Dunajskej Stredy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu