Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Gangsterská vložka v správach na Markíze: Malá Rómka máva zbraňou pred kamerou!

Dievčatko sa divákom postaralo o zábavu
Dievčatko sa divákom postaralo o zábavu (Zdroj: TV MARKÍZA)

PLAVECKÝ ŠTVRTOK - Toto ste ešte nevideli! Jedna z reportáži včerajšej spravodajskej relácie televízie Markíza pripomínala zábery z nepodareného amerického klipu gangstrov z New Yorku. Zatiaľ čo matka poskytovala rozhovor reportérovi, malá Rómka v pozadí mávala so zbraňou v ruke.

Diváci televíznych novín mali včera večer o zábavu postarané. Napriek tomu, že moderátorka reportáž o nelegálnych chatrčiach podávala so všetkou vážnosťou, jednej malej nespratníčke sa ju nechtiac podarilo trochu odľahčiť.

Všetko to začalo návštevou osady v Plaveckom štvrtku, kde má čoskoro dôjsť k zbúraniu provizórnych príbytkov, ktoré si miestni postavili nelegálne. Redaktorka požiadala jednu z osadníčok o rozhovor a tá jej s radosťou prezradila svoj recept na riešenie problému s chatrčami. "Nech dajú pozemky za korunu a potom budeme stavať. Z tých 30 eur si budeme každý mesiac odkladať a budeme si stavať," hovorí do kamery postaršia pani obklopená skupinkou detí.

Gangsterská vložka v správach
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Avšak zatiaľ čo ona redaktorovi sústredene vysvetľovala, ako "jednoducho" sa dá problém s nelegálnymi stavbami vyriešiť, spoza chrbta sa v zábere objavila niečia ruka so zbraňou. O pár sekúnd na to sa už do kamery usmievalo rómske dievčatko silno zvierajúce "kvér", s ktorým mávalo do kamery ako pravý pouličný gangster v raperskom klipe.

O tom, či šlo o skutočnú zbraň alebo len jej vernú repliku, by sa dalo diskutovať. Aj keď väčšinu divákov záber na dievčatko so zbraňou pravdepodobne pobavil, u iných mohol vzbudiť pohoršenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu