Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Patrika (†10) v B. Bystrici spálila elektrina: Keď umieral, rodičia nakupovali!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: cainelectricstl.com)

BANSKÁ BYSTRICA - Mohol ešte žiť! Len 10-ročný školák z malej obce Riečka neďaleko Banskej Bystrice prišiel v utorok ráno o život hrozným spôsobom. Jeho telíčko spálil zásah elektrického prúdu, ktorý bol preňho smrteľným. Najšokujúcejšie na celom prípade je, že chlapec bol v čase nešťastia doma úplne sám a nemal mu kto pomôcť.

K obrovskej tragédii došlo v utorok okolo 10:00 v jednom z rodinných domov v osade. Spálené telíčko chlapca našiel ležať na zemi sused, ktorý ihneď zalarmoval záchranárov, no ani tí už Patrika prinavrátiť k životu nevedeli. "Záchranári po príchode mohli len skonštatovať smrť," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel.

Chlapček mal popáleniny na viacerých častiach tela. Podľa suseda, ktorý ho našiel, mal úplne zhorenú jednu ručičku. Patrik bez pomoci ležal v izbe neuveriteľnú jednu hodinu, zatiaľ čo jeho rodičia boli na nákupe v obchode. Či ponesú za smrť synčeka vinu a budú potrestaní, rozhodne polícia.

"Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. Bližšie okolnosti prípadu polícia vyšetruje

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu