Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tento muž sa vydával za podnikateľa: Banka v Bratislave mu dala 350 tisíc!

Muž si z banky odniesol 350-tisíc Zobraziť galériu (2)
Muž si z banky odniesol 350-tisíc (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Polícia pátra po páchateľovi obzvlášť závažného zločinu podvodu, ktorým obchodnej spoločnosti z Prešova spôsobil škodu vo výške 350.000 eur. Pri pátraní po páchateľovi prosí polícia o pomoc aj verejnosť.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) Karina Považanová, k podvodu došlo v sídle bankovej inštitúcie na Trenčianskej ulici v Bratislave. "Ešte 26. apríla do pobočky banky na Trenčianskej ulici zavolal muž, ktorý sa predstavil ako konateľ istej obchodnej spoločnosti a nahlásil výber hotovosti vo výške 350.000 eur," priblížila Považanová. "Dňa 30. apríla, bez súhlasu skutočného konateľa spoločnosti, doposiaľ neznámy muž ohlásený výber aj zrealizoval," dodala Považanová.

Muž si z banky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

V tejto súvislosti upozornila, že  bezpečnostná kamera zaznamenala osobu, ktorá sa v čase skutku nachádzala v pobočke banky a mohla by významným spôsobom prispieť k objasneniu vyšetrovaného skutku. "Prosíme preto verejnosť, aby nás informovali o akýchkoľvek skutočnostiach, ktoré  by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách," uviedla Považanová.

Informácie je možné oznámiť na čísle polície 158, na čísle 09610/ 32 155 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu