Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Blázon na štvorkolke dokaličil cyklistku (20): Nezastavil a ufujazdil preč!

Stupavčanku po zrážke odviezla sanitka Zobraziť galériu (2)
Stupavčanku po zrážke odviezla sanitka (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Polícia hľadá nezodpovedného šoféra štvorkolky, ktorý v pondelok večer na poľnej ceste zrazil cyklistku (20) a bez toho, aby zastavil a poskytol jej pomoc, ušiel preč. Dievčina po zrážke skončila v nemocnici.

Polícia okrem neznámeho vodiča hľadá aj ľudí, ktorí boli v pondelok okolo 20:15 na poľnej ceste medzi Stupavou a Mariánkou a stali sa svedkami tejto nehody. "Dosiaľ neznámy vodič, pravdepodobne na štvorkolke jazdil po poľnej ceste zo Stupavy do Mariánky. Tu došlo k stretu s cyklistkou jazdiacou v protismere," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

Blázon na štvorkolke dokaličil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Šofér bol pravdepodobne na štvorkolke a po zrážke s cyklistkou ušiel. Mladá Stupavčanka utrpela zranenia, s ktorými ju museli ihneď previezť do nemocnice. Ak ste sa stali svedkom tejto nehody, kontaktujte políciu. "Svedkovia, ktorí sa v čase nehody nachádzali na mieste alebo v jeho bezprostrednej blízkosti sa môžu prihlásiť na bezplatnom čísle polície 158, na čísle 09615/ 13 550 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Hrašková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu