Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nehoda pri Bernolákove: Kamión dostal šmyk a narazil do dvoch áut

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Úsek starej Seneckej cesty v obci Bernolákovo pri čerpacej stanici je neprejazdný v oboch smeroch, odstraňujú tam následky dopravnej nehody.

"Vodičov smerujúcich uvedeným úsekom preto vyzývame, aby rešpektovali pokyny polície, ktorá na mieste odkláňa dopravu na priľahlé komunikácie," uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Havária sa stala ráno približne o 6:50 na ceste I. triedy medzi obcami Bernolákovo a Veľký Biel. "Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo, že 35-ročný vodič nákladného motorového vozidla Mercedes neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam," dodal Peczár. Vodič nákladného auta dostal šmyk a narazil do dvoch osobných vozidiel značky Seat a Ford. Vodič ďalšieho auta značky Opel sa snažil vyhnúť kolízii, skončil mimo vozovky. Pri dopravnej nehode sa ľahko zranili tri osoby. Škodu na motorových vozidlách predbežne vyčíslili na 10 500 eur. Vodičom áut hneď na mieste nehody urobili dychové skúšky na prítomnosť alkoholu, všetky s negatívnym výsledkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu