Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Samovrah zúfalo túžil po smrti: Najprv zrážka s vlakom, potom skok z mosta!

Zúfalec sa pokúšal skočiť z tohto železničného mosta
Zúfalec sa pokúšal skočiť z tohto železničného mosta (Zdroj: google)

ŽILINA – Policajti mu zachránili život. Muž (57) bez kúska viery v lepší zajtrajšok sa počas nedeľňajšej noci rozhodol skoncovať so životom. O 22:00 sa vybral na železničný most v Dolnom Kubíne, kde ho zachytil prichádzajúci vlak. Akoby zázrakom zrážku prežil, no keď sa mu privolaní policajti snažili pomôcť, rozhodol sa svoj zúfalý krok dokončiť a pokúšal sa skočiť z mosta.

Policajti mužovi zachránili život v poslednej chvíli. Zúfalec sa v nedeľu v noci vybral na železničný most, ktorý vedie ponad rieku Orava, a zrejme plánoval skočiť. V tom sa však naňho vyrútil vlak. „Rušňovodič ihneď použil zvukové výstražné znamenie a rýchlo činnú brzdu, avšak pre krátku vzdialenosť nedokázal zrážke s mužom zabrániť,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Rušňovodič okamžite zavolal záchranárov aj policajtov. K nehybnému telu muža na železničnom moste dorazili ako prví policajti. Akoby zázrakom neutrpel žiadne vážne zranenia. „Muž nemal vonkajšie zranenia, preto mu skontrolovali životné funkcie,“ dodala Balogová. V tom sa však muž prebral, a keď zistil, kde sa nachádza, pokúšal sa skočiť z mosta do rieky.

Pohotoví muži zákona mu v tom však zabránili a odovzdali ho do rúk záchranárov. Tí ho odviezli do nemocnice, kde zrejme podstúpi aj psychiatrické vyšetrenia. Nešťastný incident vyšetruje železničná polícia vo Vrútkach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu