Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia na pracovisku v Prešove: Ladislava (†62) pritlačil vysokozdvižný vozík

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: napaforklift.com)

PREŠOV - Vozík ho pritlačil o železný stĺp! Podľa informácií z Prezídia HaZZ, sa nešťastie stalo dnes krátko po 08:00 v areáli firmy Ekopak Trade na Budovateľskej ulici v Prešove po tom, čo Ladislav (†62) vystúpil z vozíka.

Vysokozdvižný vozík pritlačil pracovníka o železný stĺp dnes ráno okolo 8:00. Hasiči, ktorí na miesto dorazili ako prví, mužovi poskytli prvú pomoc a asistovali pri resuscitácii. Pacienta s vnútornými zraneniami previezli do prešovskej nemocnice. Krátko po prevoze však zomrel. Hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove Renáta Cenková uviedla, že pacient krátko po transporte do nemocnice podľahol ťažkým poraneniam mozgu.

Tragédiu teraz prešetruje polícia aj inšpektorát bezpečnosti práce. Právnička z Inšpektorátu práce v Prešove Helena Timková uviedla, že ide o ťažký úraz s následkom smrti. Bližšie informácie zatiaľ poskytovať nebudú. Na mieste nešťastia sú ich pracovníci, ktorí zisťujú príčiny, prečo sa motorový vozík dal do pohybu a kto porušil bezpečnostné pravidlá. Zástupcovia zamestnávateľa sa k prípadu médiám nevyjadrili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu