Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pri D. Strede zabíjala vysoká rýchlosť: Spolujazdec neprežil, traja sú zranení

V tomto vraku zahynul človek a dvaja sa ťažko zranili Zobraziť galériu (9)
V tomto vraku zahynul človek a dvaja sa ťažko zranili (Zdroj: Polícia,HaZZ)

DUNAJSKÁ STREDA – Nepozornosť a vysoká rýchlosť sa vypomstila mladému vodičovi (20) z Veľkého Blahova, ktorý v utorok večer na ceste do Dunajskej Stredy vyletel s autom do protismeru a skončil na streche. V Mitsubishi sa okrem neho viezli aj traja spolujazdci, z ktorých jeden haváriu neprežil. Ostatní skončili v nemocnici. Paradoxne, s najľahšími zraneniami z vážnej nehody vyviazol mladý vodič, ktorý ju spôsobil.

K havárii s fatálnymi následkami došlo v utorok okolo 19:30 na ceste vo Veľkom Blahove smerom z Bratislavy na Dunajskú Stredu. Mladík za volantom Mitsubishi Galant sa obcou rútil vysokou rýchlosťou a pri prejazde zákruty nezvládol riadenie. „V ľavotočivej zákrute prešiel do protismeru, následne dostalo vozidlo balans, šmykom vyšlo mimo cestu a narazilo do oplotenia rodinného domu,“ informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Smrteľná nehoda v obci
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Polícia, HaZZ)

Od plota sa auto odrazilo do zaparkovaného Volkswagenu Passat a prevrátilo sa na strechu. Dvaja spolujazdci v ňom ostali po náraze zakliesnení. „Vo vozidle Mitsubishi sa nachádzali dve zakliesnené osoby a ďalšie dve osoby boli mimo vozidla,“ uviedol hovorca trnavských hasičov Marián Hruška. Z vozidla ich vyslobodili, no u jedného z nich mohli záchranári už len konštatovať smrť. Išlo o 39-ročného muža z Veľkého Blahova.

Ostatní dvaja spolujazdci (30,39) utrpeli ťažké zranenia, s ktorými ich previezli do nemocnice. Mladík, ktorý sedel za volantom, sa pri nehode zranil ľahko. „Vodič utrpel zranenia, s predpokladanou dobou liečenia do sedem dní,“ dodal Hanus. Či mladý vodič pred haváriou pil, ukážu až výsledky testov. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Smrteľná nehoda v obci
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Polícia, HaZZ)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu